September, Dianchi, de waterkwaliteit bleef IV onderhouden

2022-05-08 0 Comments

September, Dianchi, de waterkwaliteit bleef IV onderhouden

Originele titel: september, DIANCHI, de waterkwaliteit bleef IV op 23 november behouden, de relevante persoon die verantwoordelijk is voor Kunming Dianchi-autoriteit "chunkeng hotline", over de bescherming van Dianchi, tien jaar, vissen, vervuiling (regen ) Waterbehandeling Fabriek Staartwateren aanvullen van Dianchi, River Rectificatie, Dianchi Hubin ecologische herstelbescherming en andere kwesties met openbare uitwisselingen.

Volgens rapporten, van januari tot september dit jaar, bleef de waterkwaliteit van Dianchi in Dianchi het onderhouden van IV. Het letsel van 120 jaar is ge?ntroduceerd door de relevante persoon die de leiding heeft over de bestuurlijke strafstad Dianchi-autoriteit. Sinds de implementatie van het 10-jarige verbod van Dianchi heeft Kunming actief beleid en regelgeving ge?mplementeerd en bevorderd de volgorde van verboden visserij.

Sinds dit jaar hebben het Municipal Public Security Bureau en het Municipal Public Security Bureau van het Municipal Public Security Bureau 33 keer 33 keer uitgevoerd, en alle districten (Managementcommissies) van de provincies (Management Committees) en Wet uit 1976 Handhavingsfunctionarissen. 63 schepen, overtuigen 1488 visserij, 505 hengels, 120 administratieve straffen. Organisatie Verzorgde 8031 ??Personeel in de Yunchi Water Lichaamsschending van visnetten, slechts 2.763 banen, verboden land, fascinerend, gras, bloemmanden, 18.2953, enz., Verwijder 8356 bamboe-polen. Tegelijkertijd, diepgaand verkenning van administratieve wetshandhaving en strafrechten, met behulp van naadloze docking van administratieve straffen en strafrechtelijke boetes, 45 voor openbare veiligheidsafdelingen, 45 personen met een kassier, verdacht van strafrechtelijke gevallen, 2 illegale vissersgedrag Speelt een vastberadenheid en sterke promotie van Dianchi’s beschermingsbeheer gerelateerd werk.

De standaard van staartwater in Dianchi is superieur aan de nationale standaard "Dianchi Waterhed Water Resources is erg kort en de waterstroom van Dianchi Lake is relatief langzaam, de Water Exchange-updateperiode is lang, de voedingsstoffen en verontreinigende stoffen zijn gemakkelijk te verrijken. Het kan de ecologische hydratatie van DIANCHI verbeteren, kan grotendeels worden verbeterd. Dianchi mist de situatie van schone watervoorraden, versnelt de watercyclus en de uitwisseling van Dianchi. "De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de City Nonallo-administratie die in 2018 heeft ge?ntroduceerd Volledig bevorderde de implementatie van de rioolwaterzuiveringsinstallatie en heeft 13 Stasis voltooid in Dianchi Watershed. (雨) Waterbehandelingsinstallatie bieden reconstructie, biedschaal van 10.000 kubieke meter / dag, de waterproductiestandaard is beter dan nationale normen.

Van januari tot oktober dit jaar wordt de totale planning van het staartwater geleverd aan Dianchi miljard kubieke meter. Met de implementatie van de stedelijke riolering (regen) waterzuiveringsinstallatie, verhoogt de implementatie van het renovatieproject geleidelijk de staartwatervoorziening van het watervolume, waardoor de afhankelijkheid van Dianchi naar het buitenste wastafel water wordt verminderd.

In de introductie van 14 prachtige rivierbouw vorig jaar, in de uitgebreide sanering van rivieren, dit jaar, bleef Kunming het nieuwe en oude fortuin, Jin Jui, Cold Water River, Shepherd River, Baifish River, Chai River, Dongda River implementeren Zhonghe, de oude stadsrivier en andere Governance-projecten van de rivierwater, promoten actief het riolering van de rivier en zorgt ervoor dat het rioolwater langs de rivier niet de rivier betreedt.

Bovendien verklaarde Kunming met succes de National Black Geur Rectation Demonstration City. In de bouw van "Meihe Road" in Dianchi River Bassin, in 2020, voltooide Kunming de Dan Longjiang, Grand View River, Jin Yuhe, Cold Water River, Shepherd River, Xiaoqing River, Shrimp Dam, Baoxiang River (New Baoxiang River), 14 Mooie rivierbouw in de boot Rivier, de Lotus-rivier, de rivier de Luolong, de vissersrivier, de rivier de East, de rivier de Zenghe, inclusief de rivier de Luolong, de visserij, Pan Longjiang (Panlong District) 2020 "Mooie River Road".

Dit jaar, blijven de bouw van het nieuwe geluk, de oude graan, Dongbaiha-rivier (Haihe), en de Miya-rivier, en organiseren de grootschalige rivier, Xinyun eten, Baoxiang rivier (Xinbao-rivier), 4 provinciaal "Meihe Weg "Verklaring Werk in de rivier de Luolong.

(Sun Wei) (Editor: Muzeeng Yu, Zhu Hongxia) Delen Laat meer mensen zien.