Shanghai: "Da’e i Zheng Class" vertelt het verhaal van het feest in studenten

2022-04-28 0 Comments

Shanghai: "Da’e i Zheng Class" vertelt het verhaal van het feest in studenten

Originele titel: Shanghai: "Da’e Sichuan-klasse" voor studenten die praten over het verhaal van het verhaal van de partij is een zaaigandseizoen. Op 21 maart, beweerden meer dan 100 undergraduate studenten in de Universiteit van Shanghai Jiaotong verantwoordelijk en begonnen met vlak land.

Van het zaaien van de winst, dan naar de proeverij van de tomatenstuurprogramma en wijn gemaakt door zichzelf. In dit jaar zullen ze op het gebied van "denkklassen" in het veld zijn, het ongewone, sentimentele partij die de mensen op te lossen De "drie landelijke" problemen. Om de grote prestaties van de buitengewone aanval te bereiken, stelt u de vaststelling van sterke boeren en boeren vast. Dit levendige arbeidsonderwijs "Trasing" is een levendige manifestatie van de effectiviteit van Shanghai-cursussen.

In de afgelopen jaren heeft Shanghai de leiding genomen bij het voorstellen van cursussen in het land, waardoor een karakteristieke ervaring leert, en het bouwen van een "groot denken" patroon.

Ter gelegenheid van het Chinese Nieuwjaarspartij bevorderen de Partijcommissie en de gemeentelijke educatiecommissie van Shanghai, de gemeentelijke educatiecommissie, diepgaande vechtsporten, de opleiding van de partijgeschiedenis, in het onderwijsproces, voer het onderwijsproces in, voert u het onderwijsproces in De Team Construction, gebruik het 100-jarige verhaal van de partij, goed "" 思 政 ".

Malende de "Gold Class", bouwde een eigenaar van Sichuan-klasse op 17 maart, Oost-China Normal University hield de twee verjaardag van de twee verjaardag van de leraar ideologische en politieke theorie.

Op de vergadering, de Oost-China Normal University’s History Learning Education Series-cursussen, werden 14 experts ingehuurd door de partijgeschiedenis en onderwijsexperts van de "Daisjeng-regering". Oost-China Normale universiteit Nieuwe Jeugdfeestgeschiedenis Propaganda Group is ook op het terrein gevestigd en de eerste batch van "DABU governance class" ter plaatse onderwijspunt wordt toegekend. MEI Bing, secretaris van het Partijcommissie van de Normale Universiteit van Oost-China, vertelde verslaggevers dat als de eerste socialistische inheemse universiteit opgericht onder het leiderschap van het nieuwe China, de school onder de basis van de rijke partij geschiedenis, denkend aan denkbronnen en uitstekend Onderwijs. Het strategische patroon, de grotere discipline en meer middelenintegratie en streven ernaar om het gebruik van de geschiedenis van de Volksrepubliek China "Trealisme" te verkennen. De denkklasse is de "sleutelcursus" van de Li Dehu-mensen, die het 100-jarige verhaal van de partij vertelt, de rol speelt van de partijgeschiedenis, enz., Bouw eerst een denk- en politieke positie. Oost-China Normal University speelde de voordelen van discipline en lanceerde een reeks partijgeschiedenis onderwijs.

In het geval van bijna 3 jaar heeft de school 41 studentengerelateerde cursussen geopend, die 12703 studenten bedekt; werken met 9 primaire en middelbare scholen om 20 partijen voor het leren van de geschiedenis te cre?ren; dit jaar lanceerde ook een groep Party History Learning Education Micro- feestcursussen. Er is een dikte, er is een temperatuurgerelateerde denkklasse, die een "gouden klasse" werd dat studenten van hielden. Merkcursussen zoals "Opening openen" in Shanghai, vertellen de geschiedenis van Shanghai en de 100-jarige strijd van de Chinese mensen, en het heeft de studenten aangetrokken "Chase More". Shanghai Music Academy Compile "The Chinese Communist Party" Song ingesteld in de Chinese Communistische Partij in de liedjes, en de boeddhistische geschiedenis is in het esthetische onderwijs in het nummer. Shanghai Buitenlandse Mandarin University professionele docenten openden een meertalige "Chinese en buitenlandse keuzevrijheid" en andere cursussen, georganiseerde studenten om deel te nemen aan de "Meertalige Jeugdvrijwilligersactiviteiten" en praatten met het Chinese verhaal in de wereldtaal.

"Na 90" dialoog "0000,", gebruikt "Changshu Wulhang het speciale rapport" De Chinese natie van staan ??tot sterke ", integratie van feestgeschiedenis, revolutionaire traditie, patriottisme en socialistische kernwaarde-onderwijs in een levendig verhaal, waardoor jeugdstudenten een levendige verhaal is onder het stadium dat het bloed kookt.

In februari van dit jaar gaf de generale secretaresse Xi Jinping honderd jaar oude soldaten in Shanghai New Fourth Army, in de hoop dat de oude kameraden bleven schijnen, gecombineerd met hun eigen revolutionaire ervaring, praten over het verhaal van de Chinese Communistische Partij, De glorieuze traditie van de partij, het begeleiden van de meerderheid van de partijleden, vooral de generatie van de jeugd, vergeet het begin van het begin niet, houd er rekening mee dat de missie, vastdacht, dappere strijd, om een ??socialistisch modern land voor het nieuwe tijdperk te bouwen. Strijd. Bellen niet alleen de "90" oude krijgers, maar ook de opvoeder van Shanghai-universiteiten verhogen het gevoel van missie verder – om de oude revolutionairen het vuur erfenis te laten erven "90" "00" "00" na universiteitsstudenten. Op 2 maart: "Wij zijn allemaal kosten" Shanghai Nieuwe vierde legergeschiedenisonderzoeksvereniging en Fudan University "Communistische verklaring" -toonstellingszaal "Spark" Party Vrijwilligers Service Team Study Symposium. Fudan University Party Committee-secretaresse, de twee belangrijke repartementen van generaal Secretary Xi Jinping geven twee collectieven om nieuwe missie, nieuwe taken te geven in de toekomst, om de geest van het antwoord te begeleiden, de hoofdmelodie van de tijden te laten sluiten en er gezamenlijk de rode melodie te sluiten Gene, rood gemaakt De middelen zijn goed, en de rode traditie is goed. Op 23 maart, in de Shanghai New Fourth Army History Research Association, Zhejiang, Zhenam, Zhenam, Zhenam, Shanghai New Fourth Army Historical Research Association, Xie Luhu, Xie Luhu, enz., Onder het heden, Shanghai University of Scient and Technology " Nieuwe tijden jeugd zeggen "Party History Learning Education College Preiminary Group Debuut. Deze groepen van honderden propaganda-groepen die zijn gekozen uit de schoolstudenten zullen dezelfde leeftijd naderen, vanuit het perspectief van de generatie van de jeugd, de feestgeschiedenis openen. Leden van de Propaganda Group, de Master School 2018 Graduate School Group, Yin Jie gelooft dat het als een nieuw tijdperk het rode gen zou moeten erven, en de harde vaardigheid wordt gebruikt om veel meer idealen uit te voeren. Tight Practice, Incorporeer "Social Classroom" 23 maart, is ook honderd dagen na de 100-jarige verjaardag van het feest, en een dozijn denken aan het denken is open in het Histori Museum of Donghua University.

Li Tianxing, een jonge denkleraar, de universiteit van Donghua University, wordt uitgelegd voor de restauratie van de oude school. Voor de oude school, voor de studenten om de eeuwennieke strijd van het feest, het rode textiel, rood Oost-China te vertellen , het rode textiel, rood oosten.

Het leren van feestgeschiedenis is niet alleen om te leren, maar ook om te leren, wetende, niet alleen de kennis van kennis in de klas, niet alleen de doop en de test van sociale klaslokalen. Wang Yiming, een professionele Moleculaire Materiaal Materiaal in de Universiteit van Donghua, zei: "In het verleden was mijn grootvader kleding gekocht, nu beseffen we niet alleen de vrijheid van drappy, maar dragen ook meer modeintelligentie. Dit is achter de inspanningen van Het Oost-Chinees. Vandaag kun je naar zo’n speciale "grote gedachten" gaan, de honderd jaar worstelen van de partij opnieuw bezoeken en de roodachtige gevoelens van het New East East China Industrial voelen. Ik voel me vooral handig.

"2020, Shanghai Beste Sportbijdrage President, Zhao Rongshan, Deputy Principal, Shanghai Li Xinhui Finance University, met leraren en studenten om te revisit" Sports Red Memory in Party History ", en hartstochtelijk ge?nfecteerd elk publiek ter plaatse. Oost-China University of Political Wetenschap en wet, "principes", lesde de ontwikkeling van het onderzoekssysteem onder leiding van de communistische partij van China, met rode juridische traditionele cultuur. Shanghai applicatie-technologie University "Inleiding tot materiaalstudies" cursussen, gecombineerd met partijgeschiedenis, gecondenseerde partij Geschiedenis en materialen De vele gemeenschappelijke connotaties van het leren. Om het "sociale klasse" uit te breiden, ondersteunt de College Colleges en universiteiten Hogescholen en universiteiten om revolutionaire sites te verkennen, archieven van materialen, schoolgeschiedenisschooltraining en andere middelen en andere hulpbronnen Onderwijsteun.

De eerste batch van 57 professionele deurcursussen, de leergids, systeemgravingen die de begeleidende elementen van de waarde onderwijs kammen van verschillende disciplines, het plaatsen van de organische integratie van de partijgeschiedenis onderwijs in opleidingsprogramma’s, syllabus en integratie van partijgeschiedenisonderwijs in cursussen gids.

Om gedeeltelijke geschiedenis uit te voeren, wordt het studeren en politiek onderwijs gecombineerd met school ideologische en politieke opleiding. Shen wei, secretaris van het Partijcommissie van Shanghai, om Shanghai te markeren als een unieke positie in de geboorteplaats van de Chinese Communistische Partij, met levende bronnen , spreekgeschiedenis en handelingen in educatieve vorm, levendig en vers uitvoeren van de opleiding van de partijgeschiedenis, het erven van de rode genen in acht van sensatie.

(Onze Reporter Yan Weiqi Cao Junjun is Ren Peng) (Editor: Xie Qian, Yan Yan).